Sådan laver du en god datingprofil

Vi er godt klar over det – Det kan være en udmattende opgave at oprette en flot dating profil. Men her er sagens kerne: Du overtænker det. Rent faktisk overtænker du det meget. Forstå os ret, vi siger ikke at du skal lave en slatten profil, så her har du 7 tips til nemt at få strikket en super flot profil sammen. Så kan du på den måde få fjernet presset, og måske endda gøre processen sjov, hvem ved!

 

Upload mange forskellige typer billeder

At vise dig selv fra en masse sider og afskygninger af dit liv, vil hjælpe mulige partnere med at danne sig et godt indtryk af hvem du er som person, og hvad du elsker at bruge din tid på. Start med et ganske normalt profilbillede, og tilføj så senere hen billeder fra gode rejser på har været på, hobbyer du nyder at bruge mange timer på (elsker du f.eks. at lave mad, så smid et billede ind hvor du vender en god bøf!), for vi kan garantere dig for, at der sidder mange mennesker derude med nøjagtigt samme interesser.

 

Beskriv dine billeder

Ved at give en lille beskrivelse af de billeder du lægger ind på din profil, kan du give andre mennesker lidt mere kontekst og forståelse af situationen de kigger på – og desuden kan det ende med at være en glimrende isbryder: “Elsker du også at samle frimærker? Fedt!”. Desuden så er der mange datingsider, som viser dine billeder til flere mennesker, hvis de er godt beskrevede, og du vil derfor møde endnu flere ligesindede mennesker, blot ved at være lidt grundig med beskrivelsen. Så kan du blive opdaget for ting, som du virkelig brænder for.

 

Pas på stavefejl

Vil folk virkelig dømme dig over en lille stavefejl? Ja. Over 75% har I en undersøgelse sagt, at de ikke vil skrive til andre brugere der har mange stavefejl i deres datingprofil, så sørg lige for at gennemgå den tekst du har lavet, inden du gør det hele offentligt, det tager kun et par minutter lige at skimme igennem!

 

Update din profil ofte

Her har du lidt insider info – Når du opdaterer din profil ofte, så vil mange datingsider vise din profil til flere brugere. Det er en slags belønning som mange sider giver deres brugere, for at være flittige med at holde deres profil flot og opdateret. Og fordelene stopper ikke der, for når du husker at få opdateret løbende, så vil folk jo altid få et friskt indtryk af hvem du er, i stedet for at kigge på dig som du var for flere år siden. Hvis folk dater i år 2020, så gider de ikke se hvem du var i år 2015.

 

Vis din lokale støtte

I dag, mere end nogensinde før, vil folk gerne flette fingre med andre mennesker som har samme interesser som dem selv. Det gælder i høj grad også, hvis du støtter lokale eller nationale tiltag – lad folk se hvad du er engageret i. Det kan være du er frivillig i den lokale biograf, eller hjælper den lokale skøjtebane med at holde tingene ved lige – uanset hvad du måtte være interesseret i, så få det med i din profil hvis du støtter noget lokalt. Mange datingsider har bonusfunktioner, så man kan tagge sig selv med navnet på forskellige organisationer, så det på den måde bliver nemt at finde andre der går ind for de samme sager. Udnyt det!

Lykkeligt par
Husk gode billeder til din datingprofil

Tilføj nye billeder

Det her punkt er super nemt: At tilføje nye billeder jævnligt vil dramatisk forhøje mængden af likes og opmærksomhed du vil modtage på en datingside. Tænk på hvordan du selv har det, når du browser rundt på en masse forskellige profiler. Hvad er mest spændende – En profil med 50 gode billeder, eller en profil med et enkelt oldgammelt billede? Vi kender alle svaret.

 

Upload billeder der er taget om aftenen

Dette punkt er faktisk lidt af et mysterie, men data fra mange forskellige undersøgelser siger at det virker. Folk der uploader billeder, som de har taget om aftenenen, får af en besynderlig grund flere likes og mere opmærksomhed. Det kan have noget at gøre med, at folk ofte slapper mere af sidst på dagen, og det afspejler sig måske i resultatet. Så der er noget at tænke over!